Jäsenvakuutus

Vakuutusyhtiö Turvan vakuutusedut

Yhdistyksen jäsenet on vakuutettu Vakuutusyhtiö Turvassa. Vakuutettuina ovat yhdistyksen alle 68-vuotiaat jäsenet. Eläkeläisillä vakuutus päättyy sen vuoden lopussa, jonka aikana jää pysyvälle eläkkeelle.

Matkustajavakuutus

Vakuutus on voimassa vapaa-ajalla Suomesta ulkomaille tehtävillä matkoilla sekä vapaa-ajan kotimaan matkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Vakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta.

Vakuutettuina ovat myös jäsenen mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan jäsenen omia lapsia ja lapsenlapsia, puolison lapsia sekä jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvia lapsia. 

Vakuutuksesta korvataan matkan aikana alkaneen äkillisen sairauden tai tapaturman aiheuttamia hoitokuluja ilman ylärajaa ja ilman omavastuuta.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Vakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa. Se ei kuitenkaan ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa eikä ehdoissa erikseen poisrajatuissa urheilulajeissa tai harrastuksissa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman aiheuttamia hoitokuluja vakuutusehtojen mukaisesti. Lisäksi vakuutus sisältää tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan korvauksen.

Löydät tarkempaa lisätietoa jäsenvakuutuksista täältä.

Järjestövakuutus

Liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa liiton jäsenenä olet vakuutettuna AKT:n Järjestövakuutuksessa. Lisätietoa järjestövakuutuksesta löydät AKT:lle räätälöidyiltä sivuilta.

Turva mukana matkallasi

Saat matkavakuutuskortin puhelimeesi lataamalla ilmaisen TaskuTurva –mobiilisovelluksen. SLSY:n jäsenet näkevät sovelluksen kautta niin omat henkilökohtaiset vakuutuksensa kuin vakuutukset, jotka liitto on ottanut jäsenilleen.

Lisätietoja TaskuTurvasta ja sen latausohjeet löydät täältä.